Politica de retur

Aveti dreptul de a returna produsele achizitionate online de la MAF MANUFACTURA S.R.L fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora. Va rugam sa retineti ca va veti pierde dreptul de returnare daca nu declarati retragerea achizitiei in termen de 14 zile de la primirea produselor comandate. Aceasta solicitare trebuie transmisa prin e-mail la adresa de pe pagina noastra ”Contact”.

In conformitate cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, puteti returna comanda in orice moment, fara motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la livrare. Perioada de anulare, in legatura cu furnizarea de bunuri, se calculeaza din ziua urmatoare celei in care bunurile intra in posesia fizica a consumatorului. In aceasta perioada de timp, puteti returna produsele din orice motiv.

Dumneavoastra sau destinatarul trebuie sa ne informati cu privire la decizia de retragere in scris pe e-mail la adresa de pe pagina noastra "Contact", in termen de 14 zile lucratoare de la livrare.

Pentru a fi returnate produsele achizitionate prin intermediul site-ului, acestea trebuie sa indeplineasca anumite conditii:
– sa fie returnate in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile livrate initial;
– sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, noi, nefolosite;
– sa nu fie deteriorate si sa nu prezinte deficiente estetice sau functionale;
– sa fie expediate la adresa de pe pagina noastra "Contact", fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.
Daca produsele nu respecta aceste conditii, ele nu pot fi returnate.
- produsele sa nu fie personalizate/facute la comanda.

Produsele personalizate (broderie) NU pot fi returnate.

Va rugam sa retineti ca veti fi responsabil pentru orice costuri de expediere suportate ca urmare a returnarii produselor catre MAF MANUFACTURA S.R.L si ar trebui sa va asigurati ca obtineti dovada expedierii produselor.

Rambursarea contravalorii produselor poate fi oferita numai pentru produsele ajunse in posesia noastra, la adresa de pe pagina noastra "Contact", in conditiile specificate mai sus.

Toate sumele aferente produselor returnate se ramburseaza prin transfer bancar in contul cardului din care s-a efectuat plata.

Politica noastra de returnari exclude articolele perisabile.

Detalii retur:
Destinatar: 
Fabiana Bogdan
Adresa: Ilfov, Mogosoaia, Str. Martha Bibescu nr 128
Telefon: 0721277371